Rijvers kent verschillende mogelijkheden voor assemblage en plaatsing op locatie.

assemblage

Assemblage mogelijkheden


Op de montageafdeling van Rijvers zijn er verschillende assemblage mogelijkheden. Dit is de afdeling waar de laatste bewerkingen voor het transport plaatsvinden.

Op de montageafdeling kunnen projecten worden gemonteerd wanneer dit gewenst is. Bij het monteren kan bijvoorbeeld het lijmen van kasten horen of het gereedmaken van de materialen voor latere montage, zoals het indraaien van rampa moeren of inserts in de volkern of spaanpanelen. Hiernaast is er de mogelijkheid tot het uitvoeren van andere handmatige bewerkingen. Als laatste worden de producten schoongemaakt.

Op deze afdeling wordt ook de laatste controle voor het transport uitgevoerd. Deze controle kan bijvoorbeeld bestaan uit het controleren van maten, het controleren op kwaliteit en kwantiteit. Deze kwaliteitscontrole vindt plaats om ervoor te zorgen dat de klant een goed product ontvangt.
Komen de producten door de kwaliteitscontrole, dan worden ze zorgvuldig ingepakt zodat ze veilig en zonder risico op beschadigingen op transport gaan.

Plaatsing op locatie


Bij Rijvers is er ook de mogelijkheid om meubels te plaatsen op locatie. Deze service kan gaan van het neerzetten van de meubels tot de complete montage van interieurprojecten op locatie.

Vraag naar de mogelijkheden en kom te weten wat Rijvers voor u kan betekenen.