Onze verkoop start altijd met het maken van een heldere offerte. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ERP-systeem van Proteus.

rijvers weert

Nauwkeurig vanaf de offerte


Onze commerciële binnendienst start met het maken van een heldere offerte. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het ERP-systeem van Proteus.

Door zo nauwkeurig mogelijk alle te bewerken onderdelen in de offerte op te nemen, kunnen we een zo reëel mogelijke optimalisatie maken van de benodigde onderdelen. Hierdoor weten we al in het offerte stadium een zo nauwkeurig mogelijk materiaalaandeel te bepalen, wat een positief gevolg heeft voor de door u aangevraagde producten. 

Breed assortiment


Aangezien wij onze plaatmaterialen vaak rechtstreeks betrekken bij de diverse producenten in binnen- en buitenland zijn we in staat om scherpe prijzen aan te bieden.

Daarnaast zijn wij door onze goede contacten met alle plaathandelaren in zowel Nederland als België in staat om de door u gevraagde materialen in te kopen. Door dit breed assortiment van leveranciers kunnen we vaak ook interessante alternatieven aanbieden voor het door u aangevraagde plaatmateriaal. Voor alle decoren zijn vaak alternatieven voorhanden in de markt. Dit geldt natuurlijk ook voor alle constructieve plaatmaterialen.