Compact HPL en volkern: bij Rijvers werken we veelal met producten van onder andere Trespa en Fundermax.

volkern

Het materiaal


Compact HPL/Volkern is een standvast plaatmateriaal dat voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden.

Bij Rijvers werken we met producten van onder andere Trespa en Fundermax. Bij deze merken behoren lijnen met verschillende kwaliteiten en kleuren voor verschillende doeleinden.

Toepassingen


Volkern is inzetbaar op vele gebieden. Door de verschillende lijnen van onder andere Trespa en Fundermax zijn de toepassingen vrijwel onbeperkt. Van gevelbekledingen tot de inrichtingen van laboratoria. Hiervoor heeft Trespa de lijnen TopLab. Ook Fundermax heeft verschillende productlijnen hpl compact voor o.a. interieur toepassingen, laboratorium, buitengevelbeplating en digiprints.

Voordelen & bewerking


Doordat de compact HPL/volkern plaatmaterialen worden geproduceerd  van een combinatie van natuurlijke houtvezels en thermohardende harsen, biedt het materiaal zeer stabiele en dichte eigenschappen. Hier bovenop komt dan een harde toplaag voorzien van een kleur. Door deze opbouw zijn de producten uitzonderlijk maatvast.

Door de harde, gladde toplaag van het materiaal is het uitermate krasvast en neemt het weinig vuil op.

Volkern laat zich goed verzagen en frezen. Hiervoor gebruiken wij verschillende machines uit ons geavanceerd machinepark.

Mogelijkheden bij Rijvers


Bij Rijvers verwerken we volkern voor vele doeleinden. Denk daarbij aan laboratoria inrichtingen, kantoormeubilair, lockers, sanitaire cabines en  onze modulaire afvalmeubels. Doordat Rijvers niet merkgebonden is kunnen wij Volkern plaatmaterialen van alle merken leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Trespa, Fundermax, Plastica, Egger, Resopal, Formica, Duropal, Abet en Polyrey. Door het uitgebreide aanbod van merken kunnen wij werken met veel kleuren en toepassingen.

detail volkern

Volkern bewerking.