decoratief plaatmateriaal

Mogelijkheden


Bij Rijvers kunnen alle soorten decoratieve plaatmaterialen verwerkt worden. Naast de bekende volkern plaatmaterialen en gemelamineerde spaanplaat wordt er bij Rijvers ook HPL, fineer, Corian en Alucopal verwerkt. Naast het zagen en frezen is er bij Rijvers ook de mogelijkheid om kanten af te werken en materialen te verlijmen.

Rijvers produceert onderdelen als halffabricaat voor bijvoorbeeld de interieurbouwsector, maar vervaardigd zelf ook complete kasten op maat.

Kantafwerkingen zijn bij decoratieve materialen vaak erg belangrijk. Daarom beschikken wij over verschillende machines die de panelen voorzien van een afwerkingsband op de kopse zijden, zodat de kleur overeen komt met het oppervlak.

Soorten beste kwaliteit


Bij Rijvers wordt er alleen gewerkt met producten van de beste kwaliteit. De decoratieve plaatmaterialen komen bijvoorbeeld van bekende merken zoals Pfleiderrer, Egger, Trespa en Fundermax.

Naast deze merken is er nog veel meer keuze op het gebied van decoren.
Doordat Rijvers werkt met alle bekende leveranciers van plaatmaterialen is er voldoende keuze in de verschillende decoren en kan er een snelle levering gegarandeerd worden.

Randafwerkingen


Met behulp van de CNC gestuurde freesmachines kan Rijvers alle mogelijke randafwerkingen frezen aan de diverse plaatmaterialen. Rijvers beschikt over een dubbelzijdige kantenverlijmer en 2 vormverlijmers. De dubbelzijdige kantenverlijmer zorgt ervoor dat de kopse kanten snel afgewerkt kunnen worden.

Verzoeken


Heeft u speciale verzoeken of vragen? Neem gerust contact op met Rijvers om de mogelijkheden te bespreken.

decoratieve plaatbewerking