Rijvers engineering: de beste oplossingen voor uw vraag of product.

engineering

Rijvers Engineering


Bij Rijvers vinden we het belangrijk dat de klant tevreden is. Daarom helpen wij u om samen de beste oplossingen te bedenken voor uw vraag of product. Onze engineers ontwikkelen samen met u de halffabricaten en eindproducten die u wenst.

Rijvers Engineering maakt voor de ontwikkeling gebruik van diverse tekenprogramma's, waaronder Autodesk Inventor, Autocad, PaletteCad en Cadkey. Hierin maakt de afdeling werkvoorbereiding gedetailleerde 3D en 2D ontwerptekeningen, maar ook productietekeningen die rechtstreeks via een CAD/CAM oplossing naar de machines verzonden kunnen worden. Voor het aansturen van de CNC-machines wordt er gebruik gemaakt van Alphacam, B-Solid en Biesseworks. Alles gebeurt bij Rijvers met ondersteuning van het ERP systeem van Proteus.

Gezamenlijke productontwikkeling


Heeft u een idee maar weet u nog niet precies wat u wil?
Ook hier kan onze engineering u mee helpen.

Onze engineers staan voor u klaar om samen met u uw product te ontwikkelen. In onze software van Autodesk Inventor kunnen we ook tekeningen inlezen van alle bestaande tekenpakketten die op de markt beschikbaar zijn, zoals o.a. IMOS & SolidWorks. Wij kunnen zowel step-files, als dwg en dxf files inlezen in Inventor, om vandaar uit verder de engineering op te pakken.