Een greep uit de projecten  die Rijvers heeft geleverd.

Voorbeelden van ons werk


Als toeleverancier werken we voor 90% voor opdrachtgevers.

Van enkele van onze opdrachtgevers hebben we toestemming om op deze pagina te vermelden voor welke projecten Rijvers producten heeft geleverd.

 

Olypmpische Spelen Rio de Janeiro


Aangezien wij onze plaatmaterialen vaak rechtstreeks betrekken bij de diverse producenten in Olympische Spelen Rio de Janeiro:

Voor onze opdrachtgever hebben wij de rompen van de voltige paarden geproduceerd die in 2016 zijn gebruikt bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Top Interieur Massenhoven


In 2015 is in Massenhoven ( Belgie) een nieuwe meubelwinkel gebouwd met een vloeroppervlak van circa 22.000 m2. Deze winkel is door Rijvers volledig voorzien van alle scheidingswanden.

Technische Universiteit Twente


De University van Twente heeft in 2017 geïnvesteerd in nieuwbouw voor de studentenhuisvesting. Rijvers heeft voor alle 450 badkamers die in deze nieuwbouw geplaatst zijn, onderdelen gezaagd en gefreesd.

Ahold


Het hoofdkantoor van Ahold is voorzien van afval inzamelmiddelen waarmee afval gescheiden ingezameld kan worden. Samen met onze partner Herena hebben wij voor Ahold 350 afval inzamelmiddelen geproduceerd.

THEBOXSYSTEM


In Made staat sinds dit jaar THEBOXSYSTEM. Het is het flexibele, modulaire antwoord op huisvestigingsvraagstukken: www.theboxsystem.nl

Rijvers heeft volkern platen geleverd voor onderdelen die toegepast zijn in de sanitaire ruimte van THEBOXSYSTEM.