Rijvers-weert

Commercieel Medewerker Binnendienst

Hé commerciële-topper! Ben jij servicegericht en zet je van nature altijd een extra stap voor de klant? Heb je passie voor klantcontact en ben je in staat om elke klant een glimlach te bezorgen? Werk je graag in een dynamische organisatie die volop in beweging is én waar veel ontwikkel mogelijkheden zijn? Dan is dit je kans! Rijvers is namelijk op zoek naar een:

Commercieel Medewerker Binnendienst (fulltime)

Wat ga je doen? 

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij een belangrijke schakel tussen klant, leveranciers en je eigen team. Je hebt dagelijks contact met (internationale) klanten en zorgt ervoor dat het orderproces vlekkeloos verloopt. In deze afwikkelende en uitdagende rol coördineer je de frontoffice communicatie, verwerk je orders, stel je offertes op en houd je je bezig met calculaties en berekeningen. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het klantenbestand verder wordt uitgebreid en dat de bestaande en nieuwe klanten de uitstekende service krijgen die ze gewend zijn. 

Belangrijkste taken: 

-Optimale commerciële afhandeling van de interne verkoop- en orderprocessen (zoals aanvragen, offertes, inkopen en orders);

-Het adviseren van klanten over onze producten en mogelijkheden en vervolgens het maken van een goede offerte voor de klant;

-Het beantwoorden van diverse vragen van klanten over prijzen, levertijden, openstaande orders.

Wie ben jij?

Aan energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme heb jij geen gebrek. Jij bent communicatief ijzersterk, representatief en hebt een grote gunfactor.  Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je streeft altijd naar een optimale klantbeleving.

Concreet breng je het volgende mee;

-MBO / HBO werk- en denkniveau;

-Kennis en ervaring in de interieurbouw is een pré;

-Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;

-Goede kennis van computerprogramma's als Word, Excel, Outlook;

-Ervaring met ERP-systeem Proteus en tekenprogramma Pallette Cad is een pré;

-Je bent zeer klantgericht en behulpzaam ingesteld.

What’s in it for you?

Bij Rijvers bieden wij jou meer dan een baan. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Rijvers groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

Daarnaast bieden we het volgende;

-Een fijne werkplek zonder hiërarchische leidingstructuur;

-Een fulltime dienstverband van 38,75 uur per week, mét uitzicht op vast;

-Een salaris conform de cao voor de meubelindustrie;

-24 vakantiedagen en 12 ATV-dagen;

-Een super leuk en gedreven team van collega’s;

-Een onboardingprogramma, zodat je goed wordt ingewerkt en je thuis voelt;

-Leuke personeelsuitjes.

Over Rijvers

Als professionele toeleverancier voor de internationale meubel- en projectindustrie zijn wij dagelijks bezig met het verwerken van plaatmateriaal, optimaliseren van ons productieproces, vervaardigen van panelen en het uitdenken en produceren van complete meubellijnen. Dit doen wij voor een tal van opdrachtgevers binnen branches als zorg, utiliteit, woonmeubelindustrie, interieurbouw, machinebouw, retail, laboratoria en onderwijs. We hebben een open sfeer en hebben een no-nonsense houding.

Sla jij graag spijkers met koppen? Reageer dan snel op deze toffe vacature! 

Ben je na het lezen van deze vacature ervan overtuigd dat jij dé commercieel medewerker binnendienst bent die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar chris.wiermans@rijversweert.nl. Onze lijnen zijn kort, dus we laten je snel daarna weten of we elkaar willen gaan ontmoeten. Bij de eerste kennismaking zullen eigenaar Chris Wiermans en Nicole Bergmans aanwezig zijn. We zullen je dan ook direct een rondleiding geven door ons kantoor en moderne werkplaats. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website.